DODS, Mistress Margaret
Scheda: 143934

THE COOK AND HOUSEWIFE'S MANUAL.

A practical system of modern domestic cookery and family management. Fifteenth edition.

Oliver and Boyd, Edinburgh, s.d. (1890 ca.)

GASTRONOMIA CUCINA RICETTE BIRRA TECNOLOGIA ECONOMIA DOMESTICA DODS, Mistress Margaret Oliver and Boyd, Edinburgh, s.d. (1890 ca.) DODS, Mistress Margaret THE COOK AND HOUSEWIFE'S MANUAL. s.d. (1890 ca.)
100,00 €
 Torna a: Libri

In-16 gr. (mm. 178x115), tela editoriale (strappi alle cerniere interne; macchia ai piatti), taglio sup. dorato, pp. 624, con alc. disegni nel testo. Mancano le prime 4 pp. Opera di Mistress Margaret Dods (Mrs. C.J. Johnstone), of the Cleikun or St. Ronan's Culinary Club, di cui si fa dettagliatamente la storia. Quindicesima edizione containing a compendium of French cookery, and of fashionable confectionary, preparations for invalids and convalescents, a selection of cheap dishes, and numerous useful miscellaneous receipts in the various branches of domestic economy. Cfr. Bitting Gastronomic bibliography, p. 126 che cita le numerose ediz. a partire dalla I del 1826 fino all'XI del 1862. Piccole macchie d'inchiostro ai tagli e alle pp. 582-583, ma complessivam. buon esemplare.

TECNOLOGIA ECONOMIA DOMESTICA
GASTRONOMIA CUCINA RICETTE BIRRA \